SOS Hinaus – Mitä hinauspalvelu maksaa?

Mitä hinauspalvelu maksaa?
Jos sinulle on kasko- tai osakaskovakuutus, se useimmiten korvaa hinauksen lähimpään osaavaan korjaamoon tai avun paikanpäällä ilman omavastuuta tai bonusmenetystä. 


Hinaus- ja tiepalvelu on silloin asiakkaalle täysin maksuton. SOS Hinaus on vakuutusyhtiöiden omistama ja hoidamme laskutuksen suoraan vakuutusyhtiön kanssa eikä asiakkaalta peritä maksua. Me tiedämme mitä vakuutuksesi korvaa ja voimme useissa tapauksissa tarkistaa vakuutusturvasi voimassaolon myös iltaisin ja viikonloppuisin.

Jos sinulla ei ole vakuutusta tai vahinko on sellainen, jota vakuutus ei korvaa. Teemme sinulle kilpailukykyisen tarjouksen puhelimessa, joten tiedät aina etukäteen mitä maksat. Hinauksen hintaan vaikuttavat kiinteiden kulujen lisäksi palkat ja matka-aika. Hinaus on n. puolet halvempi arkena kuin iltaisin ja viikonloppuisin. Jos ajoneuvosi on turvallisessa paikassa, se kannattaa siirtää vasta arkena. Korjaamotkaan eivät pääsääntöisesti ole kuin arkisin auki. Jos ajoneuvo jättää tienpäälle, silloin sitä ei voi turvallisuussyistä jättää odottamaan.

Henkilöauton hinauksen hinta taajama-alueen sisällä arkisin on n. 200 € (sis. ALV) laskutettuna.

Työhön menevä kokonaisaika vaikuttaa hintaan, kuten hinausmatkan pituus. Pyrimme aina minimoimaan hinausmatkan ja löytämään lähimmän mahdollisen osaavan korjaamon. Myös työaika vahinkopaikalla vaikuttaa hintaan, kun esimerkiksi auto on suistunut tieltä syvälle metsään. Ajamme aina nopeinta ja halvinta reittiä. Teemme työt nopeasti, mutta hosumatta, jotta emme aiheuta lisävahinkoja.