SOS Hinaus

Valtakunnallinen hinaus- ja tiepalvelusopimus yrityksille

Omistaako tai hallinnoiko yrityksesi ajoneuvokalustoa?

 

Valtakunnallinen hinaus- ja tiepalvelusopimus ratkaisee ongelmasi tien päällä oli kyseessä henkilöautot tai raskas kalusto. Hinaamme ajoneuvot tai korjaamme ongelmat paikan päällä, kun se on mahdollista. Pidämme puolestasi huolta, että matka jatkuu nopeasti. Järjestämme käyttöön sijaisauton tai tilaamme taksin. Tarvittaessa selvittelemme myös muut liikenneyhteydet ja majoituksen, jos sellaista tarvitaan. Apunasi on aina paikallinen yrittäjä, joka tuntee korjaamot ja niiden jonotilanteen. Jos sinulla on jo sopimuskorjaamo tai muita ennalta määriteltyjä toimintamalleja, hoidamme asiat ennalta kirjaamiemme toiveidesi mukaisesti.

Sopimusasiakkaana käytössäsi on oma puhelinnumero, josta saat avun yhdellä puhelinsoitolla jonottamatta. Palvelu kattaa koko Suomen ja on käytössäsi kaikkina vuorokaudenaikoina.

Sopimusasiakkuus kannattaa myös rahallisesti. Säästät tyypillisesti 10–15 prosenttia kustannuksista, kun olet tehnyt sopimuksen etukäteen. Vältät käteismaksut ja saat kustannukset selkeällä laskulla. Varmistat myös, että saat saman sopimushinnan kaikkialla Suomessa.

Miten hyödyt:

  • Vältät paperisodan. Teemme vahinkoselvityksen puolestasi ja hoidamme laskutuksen vakuutusyhtiösi kanssa, jos sinulla on vakuutus.
  • Maksat vain käytöstä. Sopimuksessa ei ole muita sitoumuksia tai vuosimaksuja. Jos sinulla on vakuutus, et luonnollisesti maksa mitään.
  • Sopimusasiakkaana maksat vähemmän. Ennakoit kuluja ja vältät yllätykset, kun tiedät hinnat koko maassa.
  • Saat kaikkialla Suomessa ammattitaitoista apua nopeasti ja yhdestä numerosta

Jos olet kiinnostunut kattavasta ja räätälöidystä palvelukokonaisuudesta, ota yhteyttä.

Scroll to Top
Call Now Button