SOS Hinaus

Hinaus ja muut tiepalvelut

Jos sinulle on kasko- tai osakaskovakuutus, se useimmiten korvaa hinauksen tai avun paikanpäällä 100-prosenttisesti ilman omavastuuta tai bonusmenetystä. Hinaus- ja tiepalvelu on silloin asiakkaalle täysin maksuton.

 

SOS Hinaus on suomalaisten vakuutusyhtiöiden omistama ja tiedämme mitä vakuutus korvaa ja miten vahinkotilanteessa pitää toimia. Me hoidamme laskutuksen ja tapauksen käsittelyn suoraan vakuutusyhtiösi kanssa.

Jos sinulla ei ole vakuutusta, teemme sinulle kilpailukykyisen tarjouksen puhelimessa, joten tiedät aina etukäteen mitä maksat. Hinauksen hintaan vaikuttavat kiinteiden kulujen lisäksi palkat, matka-aika. Siksi iltaisin ja viikonloppuisin hinaus on kalliimpaa kuin arkena päivällä. Myös työaika vahinkopaikalla vaikuttaa hintaan, kun esimerkiksi auto on suistunut tieltä. Ajamme aina nopeinta ja halvinta reittiä. Teemme työt nopeasti mutta hosumatta, jotta emme aiheuta lisävahinkoja.

Aloitamme vahingon kartoituksen puhelimessa ja viimeistään paikanpäällä selvitämme voiko auton korjata ajokelpoiseksi tienpäällä. Jos auto vaatii hinausta, hinaamme sen haluamaasi paikkaan. Autamme halutessasi sopivan ja luotettavan korjaamon etsimisessä. Saat monista korjauksista arvion jo hinauksen yhteydessä. Tunnemme myös korjaamoiden työtilanteen ja pystymme ennakoimaan korjausaikoja. Usein auto voidaan korjata odottaessa ja pääsen jatkamaan matkaa omalla autollasi. Paikalliset hinausyrittäjämme tuntevat hyvin tarjolla olevat vaihtoehdot ja voivat auttaa sinua monissa muissakin kysymyksissäsi.

Asiakas pääsee kyydissämme pois tienpäältä tai tarvittaessa tilaamme taksin. Usein toimitamme sijaisauton suoraan tienpäälle. Jos vakuutuksesi ei korvaa sijaisautoa, saat sen kauttamme edullisesti. Huolehdimme, että matkasi jatkuu.

 

Hinaamme henkilö- tai pakettiautosi, asuntovaunusi tai moottoripyöräsi. Voit tilata hinauksen päivystysnumerostamme 0600 02200 ympäri vuorokauden. Saavumme taajamissa ja niiden läheisyydessä viimeistään tunnin kuluessa soitostasi, usein nopeammin.

Usein voimme ratkaista ongelman saman tien. Avaamme autosi ovet, jos olet unohtanut avaimet sisälle. Vaihdamme polttoaineen, jos olet tankannut bensaa dieselautoon. Autamme rengasongelmissa ja vedämme ojaan ajautuneet ajoneuvot. Annamme käynnistysapua, jos akkusi on hyytynyt pakkasessa tai ei muusta syystä käynnisty. Lisäksi hinausautomme on varustettu siten, että pystymme tekemään pienkorjauksia tienpäällä.

Meille asiakkaan auttaminen on pääasia ja tyytyväinen asiakas on toiminnan lähtökohta. SOS Hinaus ei jätä ketään pulaan. Hinausautonkuljettajamme ovat koulutettuja ja kokeneita ammattilaisia ja he päivystävät 24h vain voidakseen auttaa sinua ja muita tielläliikkujia. Yksi soitto riittää. Sen jälkeen nopea ja luotettava apu on jo matkalla

Palvelumme kattaa koko Suomen.

Scroll to Top
Call Now Button