SOS Hinaus Sastamala - Vakuutusyhtiöiden Hinaus- ja Tiepalvelut - 24h

SOS Hinaus Sastamala – Vakuutusyhtiöiden Hinaus- ja Tiepalvelut – 24h

0600 02200

 (1,85€ / min + pvm)

 (Ei puhelinmaksua)

SOS Hinaus Sastamala -yrittäjä Kiviniityn Auto- ja maatalouskonehuolto Oy palvelee 24h hinaus- ja tiepalvelutehtävissä Sastamalassa ja lähialueilla Pirkanmaalla.


Jos sinulla on kasko- tai osakaskovakuutus, se useimmiten korvaa hinauksen tai avun paikanpäällä 100-prosenttisesti ilman omavastuuta tai bonusmenetystä.


SOS Hinaus on suomalaisten vakuutusyhtiöiden omistama ja tiedämme mitä vakuutus korvaa ja miten vahinkotilanteessa pitää toimia. Me hoidamme laskutuksen ja tapauksen käsittelyn suoraan vakuutusyhtiösi kanssa. Jos sinulla ei ole vakuutusta, teemme sinulle kilpailukykyisen tarjouksen puhelimessa, joten tiedät aina etukäteen mitä maksat. Meille asiakkaan auttaminen on pääasia ja tyytyväinen asiakas on toiminnan lähtökohta. SOS Hinaus ei jätä ketään pulaan. Hinausautonkuljettajamme ovat koulutettuja ja kokeneita ammattilaisia ja he päivystävät 24h vain voidakseen auttaa sinua ja muita tielläliikkujia. Yksi soitto riittää. Sen jälkeen nopea ja luotettava apu on jo matkalla.

Aloitamme vahingon kartoituksen puhelimessa ja viimeistään paikanpäällä selvitämme voiko auton korjata ajokelpoiseksi tienpäällä. Jos auto vaatii hinausta, selvitämme halutessasi mihin se kannattaa viedä: missä se osataan korjata luotettavasti, missä on lyhin jono, voiko auton korjata odottaessa jne.. Hinausautonkuljettajillamme on vahva paikallistuntemus, joka mahdollistaa sen, että löydämme aina myös ulkopaikkakuntalaiselle vahingon laatuun nähden sopivan korjaamon. Asiakas pääsee kyydissämme pois tienpäältä tai tarvittaessa tilaamme taksin. Usein toimitamme sijaisauton suoraan tienpäälle. Jos vakuutuksesi ei korvaa sijaisautoa, saat sen kauttamme edullisesti.


SOS Hinaus Sastamalan toiminta-alue:


Vammalassa (nykyinen Sastamalan keskus) perustettiin vuonna 1977 Suomen ensimmäinen Hankkijan maahantuomien ja myymien maatalouskoneiden huolto. Kiviniityn nykyinen toimitusjohtaha Juha-Pekka Kiviniitty ja hänen isänsä Unto Kiviniitty aloittivat liiketoiminnan maatalouskoneiden parissa. Toiminta on kasvanut ja monipuolistunut vuosien saatossa. Vuonna 2000 Kiviniitty palkittiin vuoden Yrittäjä palkinnolla. Nykyään yrityksellä on kaksi toimipistettä: Sastamala ja Huittinen. Molemmissa toimipisteissä on IKH:n valtuutettu myymälä. Kiviniitty kuuluu lisäksi valtakunnalliseen AD-ketjuun. Kiviniityltä saa apua ja palvelua kaikkiin ajoneuvoihin, koneisiin, varaosiin ja työkaluihin liittyvissä asoissa

Yhteystiedot

Kivisenojankatu 7, 38200, Sastamala

kalle.kiviniitty@kiviniityn-auto.fi


Palveluihimme kuuluvat:

Autojen, moottoripyörien ja peräkärryjen hinaus

Asuntoautojen ja asuntovaunujen hinaus

Raskaankaluston hinaus (mm. bussi, kuorma-auto, ajoneuvoyhdistelmä yms..)

Ajoneuvojen lyhyen ja pitkänmatkan kuljetukset

Sijaisauton toimitus

Vinssaukset

Työkoneiden kuljetukset ja siirrot

Ylösveto / ojastaveto

Apuvirta / Apukäynnistys

Ovien avaus

Tankin tyhjennys

Polttoaineen tuonti

Tienpäällä korjaus

Renkaanvaihto ja rengaspalvelu

Akkupalvelu (akun toimitus, uusi akku)

Välivarastointi