SOS Hinaus Salo - Vakuutusyhtiöiden Hinaus- ja Tiepalvelut - 24h

SOS Hinaus Salo – Hinauspalvelu ja Tiepalvelu

0600 02200
Soita tästä hinausauto  (0,76€ / min + pvm)

SOS Hinaus Salo -yrittäjä Oili Jalonen Oy palvelee vuoden jokaisena päivänä 24h hinaus- ja tiepalvelutehtävissä Salossa ja sen lähialueilla Varsinais-Suomessa.


Jos sinulla on kasko- tai osakaskovakuutus, se useimmiten korvaa hinauksen tai avun paikanpäällä 100-prosenttisesti ilman omavastuuta tai bonusmenetystä.


SOS Hinaus on suomalaisten vakuutusyhtiöiden omistama ja tiedämme mitä vakuutus korvaa ja miten vahinkotilanteessa pitää toimia. Me hoidamme laskutuksen ja tapauksen käsittelyn suoraan vakuutusyhtiösi kanssa. Jos sinulla ei ole vakuutusta, teemme sinulle kilpailukykyisen tarjouksen puhelimessa, joten tiedät aina etukäteen mitä maksat. Meille asiakkaan auttaminen on pääasia ja tyytyväinen asiakas on toiminnan lähtökohta. SOS Hinaus ei jätä ketään pulaan tilanteesta riippumatta. Hinausautonkuljettajamme ovat koulutettuja ja monen vuoden tai vuosikymmenen kokeneita ammattilaisia ja he päivystävät 24 tuntia vuorokaudessa vain voidakseen auttaa sinua ja muita tielläliikkujia. Yksi soitto riittää. Sen jälkeen nopea ja luotettava apu on jo matkalla ja hinaus ja muu avunanto hoidetaan vakuutusten mukaisesti.

Aloitamme vahingon kartoituksen jo puhelimessa ja viimeistään paikanpäällä selvitämme voiko auton korjata ajokelpoiseksi tienpäällä. Jos auto vaatii hinausta, selvitämme halutessasi mihin se kannattaa viedä: missä se osataan korjata luotettavasti, missä on lyhin jono, voiko auton korjata odottaessa jne.. Hinausautonkuljettajillamme on vahva paikallistuntemus, joka mahdollistaa sen, että löydämme aina myös ulkopaikkakuntalaiselle vahingon laatuun nähden sopivan korjaamon. Asiakas pääsee kyydissämme pois tienpäältä tai tarvittaessa tilaamme taksin. Usein toimitamme sijaisauton suoraan asiakkaalle. Jos vakuutuksesi ei korvaa sijaisautoa, saat sen kauttamme edullisemmin kuin itse tilattaessa. Lupaamme myös hinaukselle tunnin takuun, jolloin asiakas voi jo jatkaa matkaansa. Muutoin hinaus on ilmainen.


SOS Hinaus Salo toiminta-alue:


Turvallista matkaa!
-SOS Hinaus Salo

Yhteystiedot

Horninkatu 11, 24100 Salo

oilijalonen@oilijalonen.fi

https://www.oilijalonen.fi/


Palveluihimme kuuluvat:

Autojen, moottoripyörien ja peräkärryjen hinaus

Asuntoautojen ja asuntovaunujen hinaus

Raskaankaluston hinaus (mm. bussi, kuorma-auto, ajoneuvoyhdistelmä yms..)

Ajoneuvojen lyhyen ja pitkänmatkan kuljetukset

Sijaisauton toimitus

Vinssaukset

Työkoneiden kuljetukset ja siirrot

Ylösveto / ojastaveto

Apuvirta / Apukäynnistys

Ovien avaus

Tankin tyhjennys

Polttoaineen tuonti

Tienpäällä korjaus

Renkaanvaihto ja rengaspalvelu

Akkupalvelu (akun toimitus, uusi akku)

Välivarastointi

0600 02200
(0,76 €/min + pvm)