SOS Hinaus Pyhäjärvi - Vakuutusyhtiöiden Hinaus- ja Tiepalvelut - 24h

SOS Hinaus Pyhäjärvi – Vakuutusyhtiöiden Hinaus- ja Tiepalvelut 24h – SOS Hinaus

0600 02200

 (1,85€ / min + pvm)

 (Ei puhelinmaksua)

SOS Hinaus Pyhäjärvi -yrittäjä Express Hinauspalvelu Oy palvelee 24h hinaus- ja tiepalvelutehtävissä Pyhäjärvellä ja lähialueilla Pohjois-Savossa.


Jos sinulla on kasko- tai osakaskovakuutus, se useimmiten korvaa hinauksen tai avun paikanpäällä 100-prosenttisesti ilman omavastuuta tai bonusmenetystä.


SOS Hinaus on suomalaisten vakuutusyhtiöiden omistama ja tiedämme mitä vakuutus korvaa ja miten vahinkotilanteessa pitää toimia. Me hoidamme laskutuksen ja tapauksen käsittelyn suoraan vakuutusyhtiösi kanssa. Jos sinulla ei ole vakuutusta, teemme sinulle kilpailukykyisen tarjouksen puhelimessa, joten tiedät aina etukäteen mitä maksat. Meille asiakkaan auttaminen on pääasia ja tyytyväinen asiakas on toiminnan lähtökohta. SOS Hinaus ei jätä ketään pulaan. Hinausautonkuljettajamme ovat koulutettuja ja kokeneita ammattilaisia ja he päivystävät 24 h vain voidakseen auttaa sinua ja muita tielläliikkujia. Yksi soitto riittää. Sen jälkeen nopea ja luotettava apu on jo matkalla.

Aloitamme vahingon kartoituksen puhelimessa ja viimeistään paikanpäällä selvitämme voiko auton korjata ajokelpoiseksi tienpäällä. Jos auto vaatii hinausta, selvitämme halutessasi mihin se kannattaa viedä: missä se osataan korjata luotettavasti, missä on lyhin jono, voiko auton korjata odottaessa jne.. Hinausautonkuljettajillamme on vahva paikallistuntemus, joka mahdollistaa sen, että löydämme aina myös ulkopaikkakuntalaiselle vahingon laatuun nähden sopivan korjaamon. Asiakas pääsee kyydissämme pois tienpäältä tai tarvittaessa tilaamme taksin. Usein toimitamme sijaisauton suoraan tienpäälle. Jos vakuutuksesi ei korvaa sijaisautoa, saat sen kauttamme edullisesti.


SOS Hinaus Pyhäjärvi toiminta-alue:

  • Pyhäjärvi
  • Haapajärvi
  • Kärsämäki
  • Siikalatva/Piippola
  • Pyhäntä
  • Pihtipudas
  • Keitele
  • Muut lähialueet


SOS yrittäjä Janne Parviainen on asiakaspalvelun ammattilainen. Kokonaisvaltaiseen palveluun kuuluu ajoneuvojen lisäksi asiakkaista huolehtiminen ja sen varmistaminen, että asiakkaat saadaan välittömästi kuivaan ja lämpimään ja heidät voidaan kuljettaa pois tienpäältä nopeasti. Kalusto mahdollistaa kaikenlaiset tehtävät aina katollaan olevien rekkojen ylösvedosta tavanomaisiin henkilöauton siirtoihin. Vahvan ammatti- ja asiakaspalvelutaidon omaava Janne Parviainen onkin tuttu näky tienpäällä Pyhäjärven alueella Pohjois-Savossa.

Yhteystiedot

Kallionkuve 4, 86800 Pyhäjärvi

info@expresshinaus.fi


Palveluihimme kuuluvat:

Autojen, moottoripyörien ja peräkärryjen hinaus

Asuntoautojen ja asuntovaunujen hinaus

Ajoneuvojen lyhyen ja pitkänmatkan kuljetukset

Sijaisauton toimitus

Vinssaukset

Työkoneiden kuljetukset ja siirrot

Ylösveto / ojastaveto

Apuvirta / Apukäynnistys

Ovien avaus

Tankin tyhjennys

Polttoaineen tuonti

Tienpäällä korjaus

Renkaanvaihto ja rengaspalvelu

Akkupalvelu (akun toimitus, uusi akku)

Välivarastointi