SOS Hinaus Loimaa - Vakuutusyhtiöiden Hinaus- ja Tiepalvelut - 24h

SOS Hinaus Loimaa – Vakuutusyhtiöiden Hinaus- ja Tiepalvelut – 24h

0600 02200

 (1,85€ / min + pvm)

 (Ei puhelinmaksua)

SOS Hinaus Loimaa -yrittäjä Oili Jalonen Oy palvelee 24h hinaus- ja tiepalvelutehtävissä Loimaalla ja lähialueilla Varsinais-Suomessa.


Jos sinulla on kasko- tai osakaskovakuutus, se useimmiten korvaa hinauksen tai avun paikanpäällä 100-prosenttisesti ilman omavastuuta tai bonusmenetystä.


SOS Hinaus on suomalaisten vakuutusyhtiöiden omistama ja tiedämme mitä vakuutus korvaa ja miten vahinkotilanteessa pitää toimia. Me hoidamme laskutuksen ja tapauksen käsittelyn suoraan vakuutusyhtiösi kanssa. Jos sinulla ei ole vakuutusta, teemme sinulle kilpailukykyisen tarjouksen puhelimessa, joten tiedät aina etukäteen mitä maksat. Meille asiakkaan auttaminen on pääasia ja tyytyväinen asiakas on toiminnan lähtökohta. SOS Hinaus ei jätä ketään pulaan. Hinausautonkuljettajamme ovat koulutettuja ja kokeneita ammattilaisia ja he päivystävät 24h vain voidakseen auttaa sinua ja muita tielläliikkujia. Yksi soitto riittää. Sen jälkeen nopea ja luotettava apu on jo matkalla.

Aloitamme vahingon kartoituksen puhelimessa ja viimeistään paikanpäällä selvitämme voiko auton korjata ajokelpoiseksi tienpäällä. Jos auto vaatii hinausta, selvitämme halutessasi mihin se kannattaa viedä: missä se osataan korjata luotettavasti, missä on lyhin jono, voiko auton korjata odottaessa jne.. Hinausautonkuljettajillamme on vahva paikallistuntemus, joka mahdollistaa sen, että löydämme aina myös ulkopaikkakuntalaiselle vahingon laatuun nähden sopivan korjaamon. Asiakas pääsee kyydissämme pois tienpäältä tai tarvittaessa tilaamme taksin. Usein toimitamme sijaisauton suoraan tienpäälle. Jos vakuutuksesi ei korvaa sijaisautoa, saat sen kauttamme edullisesti.


SOS Hinaus Loimaa toiminta-alue:

  • Loimaa
  • Humppila
  • Koski Tl
  • Marttila
  • Oripää
  • Aura
  • Ypäjä
  • Pöytyä
  • Yläne
  • Muut lähialueet


Oili Jalonen perusti hinauspalvelu- ja autopurkaamoyrityksen vuonna 1969. Hän oli alalla uranuurtaja ollessaan ensimmäisiä naispuolisia hinausalan ammattilaisia Suomessa. Nykyään yritystä johtavat Oilin kaksospojat Olli-Pekka ja Veli-Matti Jalonen. Heidän kalustonsa käsittää kaksi raskaankaluston hinausautoa, kaksi maasto- ja parkkihallihinausautoa sekä 10 lavahinausautoa ja kaksi raskasta lavahinausautoa.

Oili Jalonen on Varsinais-Suomen johtava hinauspalveluyritys ja yksi Suomen suurimmista alan yrityksistä. Hinaus- ja tiepalvelutoiminnan lisäksi Oili Jalonen Oy on Turun alueen johtava autopurkaamo ja käytettyjen osien varaosakauppias sekä merkittävin romuautojen kierrättäjä. Oili Jalonen on Suomen Autopurkaamoliiton ja Suomen Hinausyrittäjien jäsen. Auton kierrätys perustuu lakiin, lisätietoja löydät automaahantuojien omistaman tuottajayhteisön Suomen Autokierrätyksen sivuilta.

Oili Jalonen on mukana varaosa.fi palvelussa, joka on kattava laatuluokiteltujen autovaraosien verkkokauppa. Käytettyjen varaosien käyttäminen on ympäristöystävällistä, lisätietoja: viherosa.fi. Lisäksi Jalonen toimii Autovahinkokeskuksen välivarastona ja lunastettujen autojen huutokauppana.

Yhteystiedot


Palveluihimme kuuluvat:

Autojen, moottoripyörien ja peräkärryjen hinaus

Asuntoautojen ja asuntovaunujen hinaus

Ajoneuvojen lyhyen ja pitkänmatkan kuljetukset

Sijaisauton toimitus

Vinssaukset

Työkoneiden kuljetukset ja siirrot

Ylösveto / ojastaveto

Apuvirta / Apukäynnistys

Ovien avaus

Tankin tyhjennys

Polttoaineen tuonti

Tienpäällä korjaus

Renkaanvaihto ja rengaspalvelu

Akkupalvelu (akun toimitus, uusi akku)

Välivarastointi