SOS Hinaus Pello - Vakuutusyhtiöiden Hinaus- ja Tiepalvelut - 24h

SOS Hinaus Pello – Hinauspalvelu ja Tiepalvelu

0600 02200
Soita tästä hinausauto  (0,76€ / min + pvm)

SOS Hinaus Pello -yrittäjä Hinauspalvelu Petteri Korteniemi Oy palvelee vuoden jokaisena päivänä 24h kevyen- ja raskaankaluston hinaus- ja tiepalvelutehtävissä Pellon alueella Torniojokilaaksossa Lapissa.


Jos sinulla on kasko- tai osakaskovakuutus, se useimmiten korvaa hinauksen tai avun paikanpäällä 100-prosenttisesti ilman omavastuuta tai bonusmenetystä.


SOS Hinaus on suomalaisten vakuutusyhtiöiden omistama ja tiedämme mitä vakuutus korvaa ja miten vahinkotilanteessa pitää toimia. Me hoidamme laskutuksen ja tapauksen käsittelyn suoraan vakuutusyhtiösi kanssa. Jos sinulla ei ole vakuutusta, teemme sinulle kilpailukykyisen tarjouksen puhelimessa, joten tiedät aina etukäteen mitä maksat. Meille asiakkaan auttaminen on pääasia ja tyytyväinen asiakas on toiminnan lähtökohta. SOS Hinaus ei jätä ketään pulaan. Hinausautonkuljettajamme ovat koulutettuja ja kokeneita ammattilaisia ja he päivystävät 24h vain voidakseen auttaa sinua ja muita tielläliikkujia. Yksi soitto riittää. Sen jälkeen nopea ja luotettava apu on jo matkalla.

Aloitamme vahingon kartoituksen puhelimessa ja viimeistään paikanpäällä selvitämme voiko auton korjata ajokelpoiseksi tienpäällä. Jos auto vaatii hinausta, selvitämme halutessasi mihin se kannattaa viedä: missä se osataan korjata luotettavasti, missä on lyhin jono, voiko auton korjata odottaessa jne.. Hinausautonkuljettajillamme on vahva paikallistuntemus, joka mahdollistaa sen, että löydämme aina myös ulkopaikkakuntalaiselle vahingon laatuun nähden sopivan korjaamon. Asiakas pääsee kyydissämme pois tienpäältä tai tarvittaessa tilaamme taksin. Usein toimitamme sijaisauton suoraan tienpäälle. Jos vakuutuksesi ei korvaa sijaisautoa, saat sen kauttamme edullisesti.


SOS Hinaus Pello toiminta-alue:


Lapissa korostuu, että hinauskaluston on oltava toimivaa ja luotettavaa, mutta tärkeintä on miehistön rautainen ammattitaito. Yrittäjä Petteri Korteniemellä molemmat ovat viimeisen päälle kunnossa, kun molemmat hinausautot lava- ja raskashinausauto on hänen pitkäaikaisen luottokuljettajansa Matti Kilpeläisen Lapin olosuhteisiin itse Pellossa rakentama ja suunnittelema. Autot ja miehistö ovat ainoita laatuaan.

Yhteystiedot

Hellandintie 34, 95700, Pello

petteri@hinauskorteniemi.com

https://hinauskorteniemi.com/


Palveluihimme kuuluvat:

Autojen, moottoripyörien ja peräkärryjen hinaus

Asuntoautojen ja asuntovaunujen hinaus

Raskaankaluston hinaus (mm. bussi, kuorma-auto, ajoneuvoyhdistelmä yms..)

Ajoneuvojen lyhyen ja pitkänmatkan kuljetukset

Sijaisauton toimitus

Vinssaukset

Työkoneiden kuljetukset ja siirrot

Ylösveto / ojastaveto

Apuvirta / Apukäynnistys

Ovien avaus

Tankin tyhjennys

Polttoaineen tuonti

Tienpäällä korjaus

Renkaanvaihto ja rengaspalvelu

Akkupalvelu (akun toimitus, uusi akku)

Välivarastointi

0600 02200
(0,76 €/min + pvm)